Bli med i teamet vårt – vi søker fagarbeidere innenfor ISO!

Vil du jobbe offshore med ISO og sorte fag, og har fagbrev eller Site test/lang erfaring og besitter solide fagkunnskaper?

Er du pålitelig, fleksibel og komfortabel med hardt fysisk arbeid og i høyden? – da er det nettopp deg vi ser etter!

Vi verdsetter deg som ansatt og fokuserer høyt på å være den bedriften som du ønsker å starte i, være i og utvikle deg i. Vi skal nå styrke vårt bemanningsselskap, NOG People, ved å øke ansattbasen vår på sorte fag. Vi håper du blir en del av teamet vårt, og kan være med på å ta oss til nye høyder.

Sikkerhet først: Vi setter sikkerhet og risikostyring i fokus. Din rolle som ansatt vil være avgjørende for å sikre trygge og effektive prosjektgjennomføringer.

Spennende og varierte prosjekter: Våre prosjekter gir deg muligheten til å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver.

Karriereutvikling: Vi tilbyr faglig utvikling gjennom opplæring og kursing, som betyr gode muligheter for etterutdanning og videreutvikling slik at du kan oppnå større suksess i din karriere.

Samarbeidsorientert arbeidsmiljø: Vi tror på å skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø preget av respekt og åpen kommunikasjon. Vi ser etter deg som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Ekspertise og anerkjennelse: Norwegian Group er kjent for å levere tjenester av høyeste kvalitet. Som en del av vårt team vil dine ferdigheter og kunnskaper bli verdsatt og anerkjent.

Gode arbeidsbetingelser: Du vil nyte godt av konkurransedyktige betingelser og velferdsordninger for å sikre dine gode arbeidsforhold.

Vi holder oss til høye standarder og er ISO 9001- og 14001-sertifiserte. I tillegg har vi tariffavtale med Fellesforbundet.

Vi tilbyr:

  • Fast ansettelse
  • Fast rotasjon on- eller offshore
  • Lønn etter tariff eller høyere

Hvis du har ambisjoner om en hverdag offshore vil vi høre fra deg! Send inn din søknad med CV, attester og relevante sertifikater.

Dersom du har spørsmål om stillingen eller rekrutteringsprosessen, vennligst ta kontakt med:

Drift leder Camilla Hidalgo-Lie på telefon +47 48 86 36 31 eller på e-post [email protected]

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Skroll til toppen