Bli med i teamet vårt – vi søker elektrikere on og offshore!

Brenner du for en karriere innen olje- og gasssektoren, både on- og offshore, og besitter solide fagkunnskaper?

Er du pålitelig, fleksibel og komfortabel med hardt fysisk arbeid og i høyden? – da er det nettopp deg vi ser etter!

Vi verdsetter deg som ansatt og fokuserer høyt på å være den bedriften som du ønsker å starte i, være i og utvikle deg i. Vi håper du blir en del av teamet vårt, og kan være med på å ta oss til nye høyder.

Sikkerhet først: Vi setter sikkerhet og risikostyring i fokus. Din rolle som elektriker vil være avgjørende for å sikre trygge og effektive prosjektgjennomføringer.

Spennende og varierte prosjekter: Våre prosjekter gir deg muligheten til å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver.

Karriereutvikling: Vi tilbyr faglig utvikling gjennom opplæring og kursing, som betyr gode muligheter for etterutdanning og videreutvikling slik at du kan oppnå større suksess i din karriere.

Samarbeidsorientert arbeidsmiljø: Vi tror på å skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø preget av respekt og åpen kommunikasjon. Vi ser etter deg som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Ekspertise og anerkjennelse: Norwegian Group er kjent for å levere tjenester av høyeste kvalitet. Som en del av vårt team vil dine ferdigheter og kunnskaper bli verdsatt og anerkjent.

Gode arbeidsbetingelser: Du vil nyte godt av konkurransedyktige betingelser og velferdsordninger for å sikre dine gode arbeidsforhold.

Vi holder oss til høye standarder og er ISO 9001- og 14001-sertifiserte. I tillegg har vi tariffavtale med Fellesforbundet.

Det er krav at du har følgende:

  • Fagbrev/DSB godkjenning
  • FSE (Førstehjelp inkludert HLR)
  • EX og fallsikring

Det er også ønskelig med minst 2 års dokumentert erfaring fra oljerelatert virksomhet.

Hvis du er en elektriker med ambisjoner vil vi høre fra deg! Send inn din søknad med CV, attester og relevante sertifikater.

Dersom du har spørsmål om stillingen eller rekrutteringsprosessen, vennligst ta kontakt med:

Drift leder Camilla Hidalgoe-Lie på telefon +47 488 63 631 eller [email protected]

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Skroll til toppen